Jag har gjort en nagelförlängning

Jag har gjort en nagelförlängning

Jag har gjort en nagelförlängning. De är väldigt långa och jag känner att mina naglar är riktigt snygga, äntligen. Jag är en som biter på naglarna så det var bra att jag gjorde en förlängning, för jag vill inte förstöra dessa naglar. Eftersom jag bor i Skövde så valde jag att vända mig till en skönhetssalong här i stan som jag hört mycket gott om, och jag är inte tjejen som springer på skönhetssalonger eller sprutar in fillers i läpparna, för jag är ganska nöjd med mig själv som jag är, förutom då mina naglar men nu har jag stans snyggaste naglar, i alla fall om ni frågar mig. De är verkligen vackra och jag är så glad!

Jag måste säga att det inte ser så naturligt ut för det är väl ingen som kan ha så långa utan att det är lite fusk? De är hårda som stenar nu, eftersom det har gått en vecka sedan de sattes fast.

Jag minns hur mycket enklare det var när jag bitit de korta för man får tänka sig för hela tiden med dessa långa klor och lära sig att göra saker på ett annat sätt. När man ska diska, skriva på datorns tangentbord eller vad det nu än är så känns det ovant i början men jag måste säga att man anpassar sig riktigt snabbt. Jag hoppas att förlängningen kommer hålla i alla fall en månad till, och då kommer jag definitivt gå tillbaka till denna skönhetssalong igen. Hos dem kan man även få hjälp med vaxning och många andra behandlingar inom skönhet och hälsa och man märkte direkt när man kom dit att personalen är professionell och verkligen vet vad de gör. Nu får ni alla ha det så gott så hörs vi snart av igen!

Kommentarer är stängda.