Fick massage i förrgår

Fick massage i förrgår

Hej alla mina vänner här i Klippan med omnejd och välkomna in till min hörna denna snöiga dag. Hur är det med er? Jag är lealös i hela kroppen fortfarande efter att jag var på en massage i förra veckan och det var inte långt härifrån Klippan. Tack vare att det var sådan kvalitet på behandlingen och att det inte kostade så mycket så kände jag att jag ville prata några ord med er om detta och rekommendera er att testa massage, och vill ni komma i kontakt med företaget så kan ni klicka här, för då kommer ni till deras egen sida på nätet och där kan ni dels läsa mer och dels få företagets kontaktuppgifter.

För bara 10 år sedan så fanns det inte ett enda företag inom detta område i närheten av där jag och flera av er bor, det vill säga här i Klippan. Sedan har utvecklingen gått stadigt uppåt och idag finns det flera företag som erbjuder hjälp och jag har inte varit på dem alla, men väl på några stycken och jag tycker särskilt mycket om just detta företag, de förtjänar en guldstjärna i kanten och dit skulle ni definitivt tycka om att gå. Är det någon av er som har varit på massage? Vad var det bästa med det? Det får ni skiva nere i kommentarerna om.

Jag gick till detta företag i närheten av Klippan för några dagar sedan som sagt var och nu kommer jag inte att vänta mer än en vecka till innan jag går dit igen och är det någon som inte vet vad de ska ge mig i julklapp så tar jag tacksamt emot ett presentkort på massage och detta är ju någonting som även ni skulle kunna önska er antingen till jul eller när ni fyller år!

Kommentarer är stängda.