Det kom in vatten i källaren

Det kom in vatten i källaren

Huset vi bor i här i Skåne hade aldrig fått någon dränering, och det blev tydligt efter skyfallet för en månad sedan. Källaren blev helt översvämmad och det tog flera dagar innan vattnet hade runnit ut. Vi fick hjälp av grannar med att tömma källaren på alla möbler och andra saker som stod i vägen, och sedan fick vi ta in en stor vattenpump för att pumpa ut det resterande vattnet.

Källaren är nu torr igen, men vi har inte haft möjlighet att renovera den än. I förra veckan var det ett företag här och hjälpte till med att göra en dränering, det var ett måste, så nu får vi hoppas att det inte kommer in vatten igen.

Vi har även haft en del problem med vattnet i huset sedan vi flyttade hit, och det är verkligen inte roligt. Jag hoppas att det blir ordning på det här nu, så att vi slipper alla de jobbiga stunderna när vattnet runnit in. Det är bara en tidsfråga innan det blir varmt igen och då ökar risken för översvämningar, så jag ska definitivt hålla ett öga på det.

Det känns skönt att få det här avklarat, och jag hoppas att vi inte behöver oroa oss för vatten i huset längre. Det är verkligen inte roligt att gå igenom, och jag vill inte uppleva det igen. Vi har lärt oss en hel del av den här erfarenheten och jag ska försöka se till att använda den i framtiden så att vi slipper oroa oss för det här. Om du känner igen dig i min berättelse så kanske det är dags även för dig att göra en dränering? Du kan alltid höra av dig till det företaget som jag vände mig till, det är för alla som behöver den här hjälpen i Skåne med omnejd.

Kommentarer är stängda.