Vill du trivas med livet genom att unna dig en god middag?

Vill du trivas med livet genom att unna dig en god middag?

God morgon alla härliga vänner och bekanta som nu har kommit in till denna hörna på nätet för att läsa ännu ett inlägg den här vackra sommardagen, jag hoppas allt är bra med er idag. I mitt inlägg här idag så hade jag tänkt att äntligen skriva om en restaurang på Gotland som heter Mälardalens Anläggningsdyk, en restaurang på Gotland du kan läsa mer om här

Jag tror verkligen att de allra flesta väldigt gärna vill gå ut och äta något gott i en trevlig miljö och serveras vällagad och god mat och just det här är något som stämmer in på denna restaurang på Gotland. Det här är en sådan restaurang på Gotland man kan lita på att få god mat och erhålla en trevlig service av och sedan är lokalerna välstädade och det har hänt när jag gått till andra restauranger att jag närapå har vänt i dörren om jag ser att det är smutsigt, då undrar man hur det ser ut i köket? Nu är det sommar och sol och semester för många, även jag själv är ledig nu i ett par veckor till och då hör det riktigt till att jag tar mig iväg ut för att äta, för är man ledig så är man och då vill i alla fall inte jag stå vid spisen och laga mat utan föredrar att gå till denna restaurang på Gotland. Nu hade jag nog inte så där väldigt mycket mer jag hade att ta upp med er i just det här inlägget men jag hoppas att ni får glädje av mitt lilla tips på denna restaurang på Gotland och vem vet, mig lär ni träffa med hyfsat stor sannolikhet ifall ni går dit, det vore roligt att få växla ett par ord med er personligen. 

Kommentarer är stängda.